Voordelen van een elektrisch verstelbaar bed

Steeds meer mensen kopen een elektrisch verstelbaar bed. Vroeger was dit echt een luxe product, maar het wordt steeds betaalbaarder. Heb je al eens overwogen om een elektrisch verstelbaar bed te kopen? Dit zijn de voordelen van een elektrisch verstelbaar bed.

Voordelen

Met een elektrisch verstelbaar bed kun je het hoofdeinde van je bed verstellen. Voor mensen die moeite hebben met het opstaan, is het ideaal als het bovenlichaam al omhoog is geholpen door het bed. Zeker in de ochtend als je lichaam nog stijf is. Met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde kun je ook lekker zitten in je bed. Zo kun je nog lekker even lezen voor het slapen gaan of toch nog die ene voetbalwedstrijd of film afkijken. Er zijn ook elektrisch verstelbare bedden waar je het voeteneinden ook kunt verstellen. Als je op je rug slaapt, is het fijn om je knieën Ietjes hoger te leggen om de druk op je onderrug te verlagen. Je kunt een elektrisch verstelbaar bed gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening. Deze is vaak volledig draadloos en kun je gewoon op je nachtkastje neerleggen.

Nadelen

Het enige nadeel wat er te bedenken is, is dat een elektrisch verstelbaar bed vrij groot en lomp kan ogen. Zeker als je dit bed in een relatief kleine slaapkamer zet, staat je kamer snel vol. Hiervoor krijgen je wel een sterk en comfortabel bed.

Topmatras

Maak je nieuwe matras helemaal af met een splittopper van Matrasconcurrent. Dit is een topmatras die je ligcomfort nog meer verhoogd. Een splittopper heeft een split aan de hoofdeinden waardoor hij goed samen gaan met je nieuwe elektrisch verstelbare bed. Met een topmatras verleng je de levensduur van je gewone matras, omdat je er niet meer direct op ligt. Het grootste voordeel is dat je een topmatras ook kunt wassen en je zo altijd een fris en hygiënisch bed hebt.