OVER ENEXIS

Enexis beheert het energienetwerk met 2,6 miljoen aansluitingen in zeven provincies in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis is verantwoordelijk om gas- en elektriciteit veilig bij huishoudens, bedrijven en overheden te bezorgen. Enexis werkt voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk. Energie in beeld is daar het bewijs van

Over Liander

Liander staat als netbeheerder in directe verbinding met de samenleving. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de elektriciteits- en gasnetten in Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en grote delen van Zuid-Holland en Friesland. Wij verzorgen het transport van elektriciteit bij ruim 2,9 miljoen huishoudens, bedrijven en instellingen. Het transport van gas verzorgen we op 2,1 miljoen adressen. Om u continu van energie te voorzien werken wij voortdurend aan onderhoud, uitbreiding en innovatie van onze netwerken. Energie in beeld is daar een mooi voorbeeld van.

OVER STEDIN

Stedin is de netbeheerder in en rondom de Randstad. Dagelijks kunnen 2,3 miljoen burgers en bedrijven vertrouwen op een veilige en betrouwbare energie-infrastructuur. Samen met 100 gemeenten werken wij vanuit Rotterdam aan het energienet van de toekomst. En komen wij continu met nieuwe producten en diensten voor onze klanten. Energie in beeld is daar een mooi voorbeeld van.

PARTICIPERENDE NETBEHEERDERS

Cogas

Cogas is de onafhankelijk netbeheerder in Oost-Nederland. Via betrouwbare en veilige netwerken transporteren wij gas, elektriciteit en data naar consumenten en bedrijven in Twente. Daarnaast bieden we onze expertise aan op het gebied van energiemanagement en dragen we bij aan de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen. Als organisatie is Cogas financieel gezond, slagvaardig en sterk verbonden met de Twentse burgers, bedrijven en overheden.

Westland Infra

Als netbeheerder beheert Westland Infra de technische hoogwaardige energienetten die – letterlijk – de wortels vormen van het Westland. Westland Infra beschikt over een unieke marktpositie door de grote kennis van het tuinbouwsegment en haar specifieke (energie)behoeften. De kennis en ervaring, opgedaan binnen het regionale netbeheer, worden breed ingezet binnen de vrije marktsegmenten.