Op zoek naar een nieuw Bankstel?

Nieuw bankstel kopen? Bij UrbanSofa vind je kwalitatieve banken voor een scherpe prijs. Omdat ieder bankstel geheel naar eigen wens samen te stellen is, zit er voor iedereen een passend zitmeubel bij. Of je nu op zoek bent naar een kleine sofa of een grote u-bank, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bank naar wens

Je kunt alle banken van UrbanSofa uitgebreid online bekijken. Bij ieder model vind je uitgebreide specificaties, zoals prijzen en afmetingen. Wist je dat iedere bank verkrijgbaar is in talloze opstellingen? Ben je op zoek naar een compacte sofa? Of wil je juist een enorme u-bank waar je met het hele gezin op kan loungen? Er zijn veel verschillende elementen waarmee je bij UrbanSofa je droombank kunt creëren.

Keuze uit 200+ stoffen

Iedere bank van UrbanSofa is in meer dan 200 stoffen verkrijgbaar. In de stoffencollectie vind je veel verschillende soorten stoffen. Van zacht velvet tot stoer leder en van toffe prints tot natuurlijk linnen. Er zit voor iedereen wat bij! Je kunt alle stoffen op de website van UrbanSofa bekijken, maar voor de beste impressie bekijk je ze bij een UrbanSofa verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je ook de bankstellen in het echt bekijken en uitproberen.

Bankstel kopen

UrbanSofa produceert hun banken uit hoogwaardige materialen. Omdat ze volledig achter de kwaliteit van hun producten staan, geven ze zelfs drie jaar fabrieksgarantie! Vind je het lastig om een keuze te maken met alle mogelijkheden? Je kunt voor deskundig interieuradvies altijd terecht bij één van de UrbanSofa verkooppunten. Zij denken graag met je mee om de perfecte bank te vinden voor jouw interieur.