Hoe kom je uit onder de hoge stookkosten?

Gebruikt jouw bedrijf dieselgeneratoren voor het werk op locatie? Dan weet je dat je een flink deel van je kosten gaat zitten in het aanvoeren van diesel voor deze generatoren. Je kunt echter niet zonder elektriciteit op de bouwplaats en dus is het misschien eens tijd om te kijken naar de opslag elektriciteit en de manier waarop jij je werk van elektriciteit kunt voorzien. De oplossing is dichterbij dan je denkt. Je kunt een The Battery Mobile gebruiken. Deze manier van het gebruik van energie is ideaal. Wist je dat zelfs festivals tegenwoordig gebruik maken van deze oplossing? Deze manier van elektriciteit aanleveren is dé duurzame en schone manier. Je hebt geen last meer van dieseldampen, je komt nooit meer zonder stroom te staan en je bespaart flink op de kosten. Je hebt met deze manier van werken alle elektriciteit die je maar nodig hebt, gewoon voorhanden. Of het nu gaat om het kunnen opladen van accu’s voor gereedschap of het opladen van de accu van de heftrucks, of het zetten van koffie in een (goed verlichte) bouwkeet, het is er allemaal.

Elektriciteit is de toekomst

Niet alleen omdat het gas momenteel niet te betalen is, maar ook voor de toekomst van je kinderen, klein- en achterkleinkinderen is elektriciteit de toekomst. Je kunt elektriciteit natuurlijk tegenwoordig zelf gemakkelijk opwekken. Dat is een kwestie van zonnepanelen op je dak plaatsen en zorgen dat je meterkast voldoende is toegerust om deze elektriciteit daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Je kunt er dan zelfs voor kiezen om volledig “van het gas”  te gaan en zo nog meer te besparen. Al zul je dan wel moeten investeren in een andere manier van verwarmen en koken.

Rijden op elektriciteit is de realiteit

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te rijden in een elektrische auto. Sommige mensen kiezen dan voor een hybride auto, deze hoeft niet aan een laadpaal, maar anderen kiezen juist voor een volledig elektrische auto. Dat is een goede zet. Er is een subsidie beschikbaar, waardoor de aanschaf van een elektrische auto nog interessanter wordt. Heb je dan ook nog zonnepanelen? Dan kun je ervoor kiezen om een eigen laadpaal op je oprit te zetten. Je gebruikt dan de energie die je zelf opwekt. Die ev charging stations zijn echter ook geschikt om te plaatsen bij een bedrijf. Er kunnen dan een aantal laadpalen worden geplaatst waar medewerkers gebruik van kunnen maken. De brandstofkosten zullen dan een stuk lager worden en je medewerkers zullen (weer) graag naar kantoor komen!