Duurzame relatiegeschenken om je merk of bedrijf te promoten

Milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken zijn altijd al een fantastische manier geweest om je bedrijf en merk te promoten. En met de verschuiving in consumentengedrag naar duurzame alternatieven zullen ze alleen maar effectiever worden om je merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. In dit artikel bespreken we enkele van de duurzaamste promotionele producten om je merk of bedrijf te promoten.

Modieuze stoffen draagtassen

Stoffen draagtassen zijn gemaakt van natuurlijk jute en katoen. Ze zijn modieus, praktisch en herbruikbaar. Ze zijn ook vrij groot waardoor er veel ruimte is voor je logo, slagzin of andere merkgerelateerde boodschappen. Ze zijn ook te krijgen in verschillende kleuren waardoor ze makkelijk te personaliseren zijn. Naast een goed promotieartikel zijn ze ook een geweldige tas voor dagelijkse boodschappen of voor het bewaren van marketingmateriaal op een event of beurs.

Duurzame kenmerken
Plasticvrij, ontworpen voor hergebruik, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Metalen rietjes

Het vervangen van plastic rietjes voor eenmalig gebruik door herbruikbare alternatieven kan een grote invloed hebben het klimaat. Wist je dat alleen al in de Verenigde Staten 500 miljoen rietjes per dag worden gebruikt? Plastic rietjes zijn vooral gevaarlijk voor zeeschildpadden en zeevogels. Gelukkig zijn herbruikbare alternatieven zoals deze metalen rietjes een perfect alternatief. Door ze te gebruiken om je bedrijf te promoten, draag je bij aan een positieve impact op het klimaat en krijgt je merk meer zichtbaarheid.  De set wordt geleverd met een handig microvezel opbergzakje.

Duurzame kenmerken
Plasticvrij, ontworpen voor hergebruik.

Glazen lunchboxen

Tegenwoordig bestellen mensen veel vaker afhaalmaaltijden. Dit leidt tot meer gebruik van eenmalige verpakkingen en dus extra afval. Verpak je eigen lunch in een herbruikbare lunchbox. Het bespaart je niet alleen geld, ook is je eigen lunch maken vaak gezonder voor jezelf en beter voor onze planeet. Het is ook een fantastische kans om je merk of bedrijf onder de aandacht te houden. Deze glazen lunchboxen hebben een bedrukking op het deksel, zijn magnetron, vaatwasmachinebestendig en worden geleverd met een lepel, vork en mes.

Duurzame kenmerken
Ontworpen voor hergebruik.

Glazen koffiekopjes

De meest overtuigende reden om een glazen koffiekopje te gebruiken is dat ze volledig herbruikbaar zijn. De verspilling door het gebruik van eenmalige koffiekopjes kan echt gigantisch oplopen. Als je elke dag koffie koopt, gebruikt je 365 wegwerpkoffiebekers per jaar. Glazen koffiemokken zijn dus in vergelijking met eenmalige bekers ongelooflijk duurzaam. Om te beginnen is glas een milieuvriendelijke, volledig natuurlijke grondstof die een zeer kleine ecologische voetafdruk heeft om te produceren. Die ecologische voetafdruk is nog kleiner wanneer het glas dat je gebruikt afkomstig is van gerecycleerd glas. Glas kan, in tegenstelling tot andere materialen waarvan mokken kunnen worden gemaakt, zoals keramiek, worden gerecycleerd. Glas is een van de enige 100% recycleerbare materialen. Als je ook je merk of bedrijf wilt promoten terwijl je koffie serveert, zijn deze glazen koffiekopjes bedrukken met je logo een aanrader.

Duurzame kenmerken
Ontworpen voor hergebruik, plasticvrij.