De top 5 best uitbetalende online gokkasten

Niet alle gokkasten betalen even goed uit. Zo heb je gokkasten met een hoog uitbetalingspercentage, maar dus ook met een laag uitbetalingspercentages. Wij zochten uit bij welke gokkasten jij het meest kan verdienen. Lees dus zeker even mee!

Wist je dat je meer kan verdienen door slim te kiezen? Zo kan je natuurlijk kiezen voor gokkasten die met mooie animaties werken, maar dit betekent niet dat je automatisch meer gaat verdienen. Zo hebben wij een lijst gemaakt met de best uitbetalende online gokkasten. Dus wil jij slim gokken en meer verdienen? Dit is de top 5 best uitbetalende online gokkasten. 

Hier volgen alle best uitbetalende gokkasten van dit moment. Dit zijn gokkasten die je in het online casino kunt vinden. Het woord RTP zal vaker vallen. Dit betekent return to player. Oftewel: het percentage dat wordt terugbetaald aan de speler. De meeste van deze spellen zijn ontwikkeld door andere makers en geen één is daarmee hetzelfde. 

#1 Ugga Bugga (99,07%) 

Dit spel is ontwikkeld door een grote maker, namelijk Playtech. In deze spelwijze lijkt het spel veel op Goblin’s Cave, het heeft dan ook een hold functie. Dit is een tactisch element dat je niet vaak terugziet op gokkasten. Hierdoor is het mogelijk om ook tactiek te gebruiken in plaats van uit te gaan van geluk. Dat maakt deze gokkast een hele goede partij. 

#2 Ooh Aah Dracula (99%)

Wanneer je op de gewone modus speelt heeft deze gokkast een RTP van 96%. Maar zodra jij gebruik maakt van de Big Bet-modus dan verhoog je de RTP naar maar liefst 99%. Daarmee komt hij op een gedeelde tweede plaats met de Monopoly gokkast. Wil je nog meer geld verdienen dan kan je de twee high roller bonussen spelen. Dit verhoogt je kansen. 

#3 Monopoly (99%)

Ook deze game is van dezelfde ontwikkelaar als Ooh Aah Dracula en daarmee hebben ze de RTP doorgetrokken. Hierdoor is de winst voor de speler lekker hoog. Deze gokkast heeft 5 verschillende rollen en daarnaast 20 verschillende winlijnen. De Big Bet Modus maakt het online gokken leuk doordat je het uitbetalingspercentage zelf verder omhoog kan krikken.

#4 Jackpot 6000 (98,9%) 

Nog zo’n klapper in deze rij is de Jackpot 6000. Dit is een spel dat gebaseerd is op de echte klassiekers. Daarmee is het leuk om hem te spelen en hebben ze het winstpercentage even nog wat opgewaardeerd. Ook hebben ze er een supermeter-modus aan gekoppeld. Deze maakt het spelen nog wat spannender. Speel je de bonus dan zit je in de 98,9% uitbetalingsrange. 

#5 1429 Uncherted Seas (98,5%)

Wil jij een goed uitbetalend spel spelen met een leuke gameplay dan is dit het spel dat je moet kiezen. Zo maak je kans op een hoge RTP en is daarnaast de manier van spelen enorm grappig. Je hoeft niet in tegenstelling tot veel anderen maximale bedragen in te zetten om kans te maken op deze hoge RTP. Hiervoor speel je gewoon het spel en speel je af en toe de high roll bonus games. Het is dus vooral genieten geblazen met deze online gokkast.