best geteste warmtepompdrogers

Beste Warmtepompdrogers van 2020

2020 is het jaar van duurzaamheid. Of u nu wilt besparen op energie uitgaven omdat u uw ecologisch voetprint wilt verkleinen of voor de portemonnee, de warmtepompdroger kunt u hierbij helpen. Het is namelijk de duurzaamste droger van dit moment. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je je geen zorgen hoeft te maken over wat voor materiaal je in de droger gooit, het meest delicate stofje kan er ook gewoon veilig in. Zo bespaar je energie, ruimte en tijd. De warmtepompdrogers zijn over het algemeen duurder dan een normale droger, maar het is een investering die makkelijk terugverdient is in energiebesparing. Klinkt goed? Lees dan verder, dit zijn de 5 beste warmtepompdroger van 2020.

1 . Beko DR8534GX0

Met het A+++ energie label is deze warmtepompdroger een van de zuinigste. Met een vul capaciteit van wel liefs 8kg en 16 verschillende programma’s is deze droger de perfecte droger voor een gezin met kinderen of huisdieren of wie vaak wast. De Beko warmtepompdroger droogt ook nog een supersnel, met her RapiDry programma wordt 8 kg wasgoed gedroogd in maar 115 minuten.

2. – SensiDry AEG T7DBN460 – 7000 series

Net als de Beko warmtepomp droger is ook de SensiDry AEG droger superzuinig, en ook deze droger heeft het A+++ energie label. Dankzij de speciale SensiDry technologie kun je met een gerust hart al je kleding drogen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over warmte schade, de lucht wordt namelijk nooit warmer dan 45 geraden en de speciaal ontworpen droogtrommel van AEG gaat kreukels tegen en zorgt voor uitstekende bescherming.

3. Siemens WT47W5H7NL – iQ700

Deze Siemens warmtepomp droger zal je het leven een stuk makkelijker maken, het is namelijk niet zomaar een droger, het is een ‘smart’ droger. De droger is niet alleen zuinig en droogt snel maar kan ook nog eens via afstand bestuurd worden – zo kun je bijvoorbeeld via de app op je werk de droger aanzetten. Ook outdoor kleding zoals o.a. regenjassen kunnen in deze droger gedroogd worden, op een veilige manier zonder dat de ademende laag beschadigd wordt.