overzicht van de beste smart thermostaten voor 2020

De 5 Beste Smart Thermostaten van 2020

2020 is het jaar van de ‘Smart’ (slimme) thermostaten. Slimme thermostaten zijn thermostaten die verbonden zijn met het internet. Wat maakt ze nou zo slim? Ze stemmen zichzelf af op jouw gedrag. Wat dacht je van een lekker warm huis bij aankomst zonder dat je energie verspilt? Dat kan met een slimme thermostaat. Je kunt ze volledig afstemmen op jouw persoonlijke wensen en op afstand bedienen, daarnaast geven ze ook nog eens een gedetailleerde inkijk in jouw energie verbruik.

  1. Google Nest Learning Thermostaat

De nieuwe Google Nest Learning thermostaat kan ‘leren’ welke temperatuur je fijn vindt op welk moment van de dag en maakt een schema gebaseerd op jouw voorkeuren. Daarnaast verlaagt de Google Nest Learning slimme thermostaat automatisch de temperatuur als er niemand thuis is en ook is hij op afstand te bedienen. Een handige thermostaat die je helpt met energie besparen.

  1. Tado Slimme Thermostaat V3+

De Tado Slimme Thermostaat V3+ heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en is extra zuinig. De thermostaat kan zichzelf aanpassen aan het weer en of er ramen openstaan. Door het gebruik van motion sensors kan de Tado thermostaat zich ook aanpassen aan jou gedrag. De thermostaat kan bestuurd worden op afstand via een app.

  1. Anna Slimme Thermostaat

Net als de Google Nest Thermostaat is ook de Anna Slimme Thermostaat zelf lerend. Ze past zich aan het gedrag van de bewoners en dit maakt het een extra duurzame keuze. Anna is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en sluit daarom perfect aan op Nederlandse cv-ketels.

  1. Netatmo Thermostaat

De Netatmo Thermostaat geeft volledige controle over- en inzicht in het energieverbruik, dit helpt met het bezuinigen op energie. De thermostaat is ook zelflerend en past zich aan op jouw levensstijl.

  1. Nest Thermostaat E

De Nest Thermostaat E is makkelijk zelf te installeren en eenvoudig te gebruiken. De thermostaat is al voorgeprogrammeerd en het programma kan makkelijk aangepast en afgesteld worden op jouw wensen. Ook deze thermostaat is zelflerend en zal je op langere duur flink geld besparen.