Bedankt kun je op verschillende manieren zeggen

Wil je iemand graag bedanken voor alle dingen die diegene voor je heeft gedaan? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om dit te doen. Uiteraard kan het cadeau dat je aan iemand wilt geven ervan afhangen wat de persoon voor je heeft gedaan. Hoe groter de goede daad ofwel hoe meer hulp je hebt gekregen, hoe groter het cadeau kan zijn. Dat is natuurlijk helemaal jouw eigen keuze, maar om je op weg te helpen hebben wij een paar ideeën in deze blog voor je verzameld.

Bak een cake of een taart

Een persoonlijk bedankje is altijd fijn. Vooral omdat de ontvanger ziet hoe veel tijd, moeite en aandacht je in het mooie gebaar hebt gestoken. Er zijn meerdere dingen die je zelf kunt bakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een smakelijke verrassing zoals een cake of een taart? Behoort de keuken niet bepaald tot jouw favoriete plek in huis? Dan kun je er vanzelfsprekend ook voor kiezen om iets lekkers te kopen.

Bloemen

Wees eens eerlijk? Wie is er nu niet stapelgek van een mooie bos bloemen? Alle mooie kleuren gebundeld als fraai boeket die in een grote vaas uitstekend tot hun recht komen. Weet je toevallig wat de lievelingsbloemen van de ontvanger zijn? Voeg ze dan aan het boeket toe. Je kunt ook bloemen kiezen die een bijzondere betekenis hebben zoals liefde, vriendschap, reinheid of vrolijkheid. Wist je zelfs dat er bloemsoorten zijn, die de boodschap bedankt overbrengen? Wanneer je kiest om de focus op de betekenis van de bloemen te leggen dan adviseren wij je voorafgaand goed in te lezen. Daarnaast kunnen de bloemisten van BoeketCadeau je er ook alles over vertellen. Op die manier vind je altijd het perfecte boeket. Een bloemetje bezorgen kan overigens in heel Nederland, dus ook als iemand verder weg woont, kun je het bedankje eenvoudig versturen.

Ga samen ergens heen of heerlijk uit eten

Er gaat toch niks boven een gezellige avond? Je favoriete gerecht in combinatie met een heerlijk glaasje wijn in een restaurant naar keuze. Jullie genieten samen van het mooie ambiance en de uitstekende service. De avond wordt helemaal compleet wanneer je na het eten nog een drankje in een cocktailbar gaat doen. Wij zeggen alvast ‘geniet ervan’.

Doosje chocolade of een fles wijn

Een bedankje hoeft niet per se groot te zijn. Met een klein gebaar kun je net zo goed je dankbaarheid tonen. Bijvoorbeeld met heerlijke chocolade of het favoriete drankje van de ontvanger. Je kunt het zelf overhandigen of via de post sturen.