Badkamer inspiratie: de design badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en twijfel je nog welke stijl bij je past? Als je graag voor een originele en bijzondere uitstraling wil gaan, dan is een design badkamer misschien wel iets voor jou. In deze blog vertellen we je alles over welke kenmerken deze ruimtes hebben en hoe je een design badkamer kunt creëren.

Kenmerken design badkamer

Deze badkamers hebben een exclusieve en unieke uitstraling. Design badkamers bestaan vaak uit producten van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met trendy elementen. Zo zie je in een design badkamer vaak producten terug die voorzien zijn van de laatste gadgets, denk bijvoorbeeld aan een Sunshower. Vaak wordt gedacht dat design badkamers kostbaar zijn, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn! Producten van hoogwaardige kwaliteit hoeven namelijk niet duur te zijn.

Kleuren

Design badkamers kenmerken zich dus vooral door de materialen en producten. Deze stijl heeft dan ook niet een duidelijk kleurenpallet; vooral de combinatie van kleuren en materialen benadrukken de stijl. Door voor kleuren te kiezen die de materialen benadrukken zorg je voor deze uitstraling. Als je bijvoorbeeld kiest voor een prachtig bad, zie je vaak dat er voor een rustige kleur tegel wordt gekozen. Hierdoor wordt het bad de eyecatcher in de ruimte!

Materialen en elementen

In deze badkamers wordt er vaak gekozen voor een materiaal dat luxe uitstraalt. Hierbij kan je denken aan massief hout of natuursteen. Maar ook houtlook zien we vaker terugkomen in deze badkamers. Houtlook zorgt namelijk voor een heus spa-gevoel.

Elementen waarmee je een design badkamer kan creëren zijn producten die net even wat extra’s hebben. Denk bijvoorbeeld aan een designradiator, een sunshower of een heerlijke whirlpool. Het zijn voornamelijk elementen die de badkamer net even wat comfortabeler maken. Maar ook lange badmeubels met een dubbele wastafel of waskom kenmerkt een design badkamer. Er zijn dus veel verschillende elementen waarmee je deze design badkamerstijl kunt creëren!

Complete ontzorging

Ben je op zoek naar een design badkamer? Bij Sani4All zijn we er om je compleet te kunnen ontzorgen. Of je nu inspiratie wil op doen of een nieuwe badkamer uit komt zoeken, we staan voor je klaar! We bieden je in onze badkamerwinkels deskundig advies en maken een 3D-ontwerp van je nieuwe droombadkamer. Heb je een badkamer gekocht? Dan komen we deze bij je afleveren en, indien gewenst, wordt deze ook voor je gemonteerd. We zijn pas tevreden als jij dit ook bent!