Alles wat je moet weten over vaporizers

Je ziet het steeds vaker op straat: vaporizers. Het welbekende vapen wordt steeds vaker gedaan en is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het apparaat waarmee wordt gevapet is een vaporizer. Dit is een soort kleine oven die alleen actieve stoffen verdampt, zoals THC, CBC en dergelijke. Een vaporizer verbrand dus niet het plantmateriaal, dit zou erg ongezond zijn. Het is dan ook niet gek dat je steeds vaker vaporizers ziet, het is een gezonder alternatief voor roken. Zeker voor mensen die blowen is dit een uitkomst, je hebt namelijk geen sigaretten meer nodig wanneer je wil blowen.

Verschillende soorten vaporizers

In de basis zijn er twee verschillende soorten vaporizers. Dit zijn de meeneem varianten, de zogenaamde portable vaporizers, en de desktop vaporizers. De destkop variant is groter en draait op elektriciteit waardoor hij ook zwaarder is. Hierdoor wordt de dekstop vaporizer niet vaak meegenomen op pad.

Pen vaporizers

Toch is er nog een andere soort vaporizer: de pen vaporizer. Deze variant zie je het meest op straat en zijn het best handelbaar. De naam geeft al aan hoe groot deze vaporizers zijn, namelijk net zo groot als een pen. Deze variant is de kleinste en meest discrete vaporizer die er is. Je hebt er dan ook ongetwijfeld wel eens eentje gezien, maar wellicht is je dit niet opgevallen.

Hoe kan de vaporizer gebruikt worden?

Veel mensen gebruiken een vaporizer, maar deze gebruiken zij wel voor andere doelen. Een vaporizer kan namelijk verschillende soorten kruiden verdampen, waardoor er niet alleen tabak mee verdampt wordt. Ze staan natuurlijk bekend om het verdampen van tabak, maar ook lavendel, tijm of eucalyptus kan verdampt worden met een vaporizer. Wat sommige mensen ook verdampen met een vaporizer, is CBD, wiet en hasj. Ben je geïnteresseerd in het verdampen van een van deze stoffen? Let dan wel goed op welke vaporizer je aanschaft. Niet alle vaporizers zijn namelijk geschikt voor het verdampen van deze stoffen.

Waar kun je vaporizers aanschaffen?

Ben je op zoek naar een goede vaporizer? Neem dan eens een kijkje bij 24high.nl. Hier kun je online alle verschillende soorten vaporizers uit hun assortiment bekijken en gemakkelijk online bestellen. Zij hebben niet alleen de ‘normale’ vaporizers, maar ook speciale CBD, wiet en hasj vaporizers. Je vindt dus zeker een geschikte vaporizer in hun aanbod. Ook wanneer je nog vragen hebt over vaporizers kun je bij hen terecht!