5 items die je altijd in je rugzak wilt hebben

Vrouwen staan altijd bekend om hun tas vol met handige items die je ooit weleens nodig zou kunnen hebben. En daar hebben ze zeker ook gelijk in. Daarom hebben wij deze blog geschreven met 5 belangrijke items die jij graag bij je wilt hebben in je rugzak. Lees je mee?

Zit je net lekker in de trein klaar om even de achterkant van je ogen te gaan kijken, zit er twee rijen verder een baby te huilen. Of iemand stoot zijn koffie om over je tafel met boeken. En wat te denken van Weeronline.nl die zegt dat het heel de dag droog zou blijven maar nu breekt er toch een wolkbreuk open? Jij hebt de oplossingen in jouw tas zitten!

Oordoppen

Uit onderzoek is gebleken dat geluidsoverlast een van de meest vervelende dingen wordt gezien. Bijvoorbeeld omdat iemand hardop aan het bellen is, een stel dat ruzie dat je door de muren heen kunt horen maar ook het huilen of blaffen van een hond. Op sommige plekken kun je er iets van zeggen, maar op sommige plekken niet. Wil je niet gestoord worden? Dan is het slim om je oordoppen erbij te pakken. Deze kun je voor weinig geld al bij de drogist kopen. En die zitten ook nog eens prima. 

Powerbank

Je mobiel is tegenwoordig van groot belangrijk. En het laatste wat je wilt is dat je telefoon leeg raakt terwijl jij nog onderweg bent en ‘m dus nergens kan opladen. Daarom is het slim om te kiezen voor een powerbank kopen. Deze zijn tegenwoordig zo klein dat je ze gemakkelijk in je tas kan meenemen. En dan hoef jij nooit zonder treinkaartje, bioscoopkaartje of QR-code te staan. Of uit contact te raken met de buitenwereld. 

Herbruikbare waterfles 

Genoeg water drinken! Je hoort het je moeder zeggen. Zorg daarom altijd voor een herbruikbare waterfles. Het water in Nederland kun je overal uit de kraan gewoon drinken. En zo hoef je nooit met dorst te komen zitten. Dat is wel zo prettig! En nog beter: je hoeft ook geen flesjes water te kopen onderweg. 

Denk bijvoorbeeld aan een Dopper!

Zakdoekjes

Hygiëne is vandaag de dag heel belangrijk, denk maar aan de handgel waarmee je je handen kan desinfecteren. Een zakdoek is meer een soort duizenddingendoekje die je standaard in je tas moet hebben zitten. Bijvoorbeeld omdat iemand een bloedneus krijg, het wc-papier is op in het toilet waar je zit of iemand heeft geknoeid. Gelukkig kun jij de boel redden door 

Regenponcho

We zeiden het net al eventjes, maar soms vertrouwen we blindelings op de weersvoorspelling van bijvoorbeeld je telefoon. Met als resultaat dat je in je zomerse outfit tóch in een regenbui terecht bent gekomen. Zorg daarom altijd voor een regenponcho in je tas. Deze kun je herbruikbaar kopen, maar je hebt ze ook die je één keer in geval van nood kan gebruiken. Je herkent deze waarschijnlijk van festivals waar je ze vaak kan vinden. Op deze manier blijf jij én je rugzak droog.