4 creatieve manier om bij te verdienen

Heb jij geen zin meer in jouw typische bijbaan of wil je naast je werk iets bijverdienen. Tegenwoordig zijn er een hoop manieren om hier en daar wat bij te verdienen. Soms moet je daarvoor één dagdeel ergens aan deelnemen en soms kan je het tijdens je werk doen vanaf je telefoon. In deze blog behandelen we een aantal creatieve manieren om bij te verdienen. Hierin behandelen we manieren waarin je makkelijk verdient of waarmee je in één keer veel verdient.

  • Letten op prijzen

Letten op prijzen van producten kan erg in je voordeel werken wanneer je afrekent. Deze manier ligt erg voor de hand maar kan nog steeds veel schelen in geld. Let bijvoorbeeld op spaaracties of periodes in het jaar waarin acties voorkomen. Dat laatste is vooral handig bij de aanschaf van andere producten dan boodschappen.

  • Online enquêtes

Verschillende instanties hebben baat bij mensen die hun enquêtes invullen. Daarom vergoeden ze in sommige gevallen de tijd dat je hun enquête hebt ingevuld. Over dit soort klussen vind je regelmatig advertenties, maar je kan ook specifiek zoeken naar dit soort klusjes.

  • Een gezond lichaam

Tegenwoordig kan je ook geld verdienen door middel van een gezond lichaam. Zo is er een app die bijhoudt hoeveel je beweegt. Op basis daarvan krijg je punten die omgezet worden in een klein bedrag. Dit bedrag loopt niet erg snel op, dus je verdient niet veel geld in een korte tijd. Daarnaast hebben verschillende instanties baat bij deelnemers voor een medisch onderzoek. Deze onderzoeken vragen vaak een dag of periode voor een aantrekkelijke vergoeding. Denk hierbij wel na over de waarde van de vergoeding tegenover de waarde van jouw lichaam. Er is namelijk niets zoveel waard als je eigen lichaam.

  • Crypto

Tegenwoordig worden steeds meer mensen handig met het verhandelen van verschillende soorten crypto. De één koopt een huis van zijn of haar spaargeld en de ander van de behaalde winst uit crypto. Denk eens aan Bitcoin en Ethereum. Dit zijn de twee bekendste platformen binnen de cryptocurrencies. Zo is Ethereum een goed beveiligd platform waarin je verschillende soorten currencies kan verhandelen. Het verhandelen van crypto is een handige manier om te verdienen in combinatie met jouw normale werk. Daarbij kan je Ethereum op veel online locaties aanschaffen. Zo kan je bij Anycoindirect Ethereum aanschaffen en jouw eigen wallet aanmaken. Je vindt online veel informatie over het handelen in crypto.